Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Zorg ook voor de juiste Mindset en Ontspanning

We leven allemaal een druk bestaan en daardoor nemen we te weinig ontspanning en ervaren we te veel stress.  We worden mentaal overbelast, met allerlei klachten als gevolg.

De balans, tussen inspanning én ontspanning  en  body én mind, is juist erg belangrijk voor je gezondheid. Wil je je echt gezond en fit voelen, dan zal je moeten werken aan je fysieke én mentale fitheid.

 

Wil jij ook beter om kunnen gaan met de drukte en stress van alle dag? Wil jij je ook meer in balans voelen?

Volg een Body & Mind les en/of een Natuuryogales. Bij deze lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal. 

De Body & Mind lessen bestaan uit een combinatie van Yoga, Pilates en Tai Chi. Het brengt je lichaam in balans en verbetert je lichaamshouding, flexibiliteit en concentratie.

Met meditatie volg je ademhaling, observeer je je gedachten en kom je weer in het ‘hier en nu’. Dit leidt tot minder stress en helpt je bij het loslaten van allerlei gedachten.

Yoga in de natuur geeft nog een extra dimensie aan je les. Met mooie uitzichten, de natuurlijke geluiden van de vogels, de wind door je haren en met de zon op je gezicht gaan alle zintuigen als vanzelf meer open staan. Ook de ademhaling in de buitenlucht voelt anders; bewuster en intenser.

Je komt volledig tot rust en gaat met een tevreden gevoel naar huis!

De Body & Mind les is op maandagavond van 18.30-19.30 uur. Elke les is weer anders. Kosten: €52 voor 6 lessen.

De Natuuryoga les is op zondagochtend van 09.30 tot 10.30 uur. Kosten: €10 per les

 

Investeer in jouw gezondheid, maak tijd voor jezelf en doe ook mee!  Meld je aan voor een gratis proefles. Mail naar info@personalhealthcoach.nl , bel 06-38655553 of vul het contact formulier in

Ik wil een gratis proefles

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren