Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ETEN met AANDACHT

Ik heb 2 avond workshops Eten met Aandacht verzorgd.

 

De deelnemers waren verbaasd dat er zoveel lekkere dingen op de etagères lagen. We hebben er eetopdrachten meegedaan: hoe heb je de bonbon of stroopwafel opgegeten, eet je graag zout,vet en/of zoet, gebruik al je zintuigen bij het eten, kauw vaker, eet langzamer,.... . Vaak wordt er gegeten om te ontspannen, daarom ook een opdracht om te ontspannen zonder te gaan eten: wat kun je nog meer gaan doen?

Heb jij ook alle diëten al geprobeerd en gemerkt dat je er alleen maar meer overgewicht en meer frustraties aan over hield? Dat komt omdat de meeste dieetmethodes geen aandacht besteden aan je persoonlijke situatie en je eetgedrag.

Mijn ervaring is dat eet- en gewichtsproblemen hardnekkig kunnen zijn. Ik kan je als afslankconsulent en coach emotie-eten hierbij begeleiden en ondersteunen.

Wil je meer weten over de coaching? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

 

Met gezonde groet,

Gerda Kamphuis, Personal Health Coach

afslankconsulent en coach emotie-eten,

natuurvoedingsconsulent en coach voeding in de overgang

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren