Small Group Training

Trainen in een kleine groep van 3 tot 6 personen is leuker, gezelliger en het zorgt voor extra motivatie. Je ondersteunt en stimuleert elkaar om door te gaan en hierdoor kun je ook beter je doelen realiseren. Het is ook socialer, ‘iedereen kent elkaar’ en dat maakt het een stuk gemakkelijker om er de volgende keer weer bij te zijn, het is ‘jouw stok achter de deur’. 

Elke Small Group Training wordt op maat gemaakt, geen enkele training hetzelfde is. Door veel variatie in de trainingen te brengen blijft het leuk en uitdagend. En als je het leuk vindt, blijf je gemotiveerd en houd je het langer vol! Iedere sporter kan op zijn eigen niveau sporten, wordt persoonlijke begeleid en op een verantwoorde manier uitgedaagd.

We sporten in een huiselijke en fijne sfeer, waarin jij je ook snel thuis zult voelen!

Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een Personal trainer tegen een lager tarief en dat samen met anderen.  6 Small Group trainingen kost €55. Een losse les kost €13,75.

Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek wat een Small Group training met jou gaat doen! Meld je aan voor een gratis proefles. Mail naar info@personalhealthcoach.nl, bel 06-38655553 of vul het contact formulier in

Ik wil een afspraak maken