Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bootcamp Training

Het is geen militaire training, maar een nieuwe manier van sporten waarbij je in teamverband lekker in de buitenlucht traint. Het is een les waarbij jij je hele lichaam traint en werkt aan je conditie, kracht, coördinatie, explosiviteit en snelheid.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke elementen, maar ook sportmaterialen en spelvormen. Elke training is weer anders en verrassend. Toegankelijk voor elk niveau, je kunt de oefeningen zelf zo zwaar maken als je wilt.

Plezier en saamhorigheid staan voorop binnen deze lessen. Trainen in een kleine groep motiveert je, zorgt dat je net dat beetje extra geeft, zorgt voor een gezellige sfeer en stimuleert om regelmatig mee te doen.

Er zijn 4 trainingen per week: maandag 19.45-20.45 uur, woensdag 08.45-09.45 uur, woensdag 19.00 – 20.00 uur en zaterdag van 09.30-10.30 uur. Op twee locaties: Bospark Ekenstein en Stadshaven Appingedam.

De kosten: 10 bootcamp lessen voor €64,50.

 

Ervaren of het iets voor je is? Meld je aan voor een gratis proefles. Mail naar info@personalhealthcoach.nl , bel 06-38655553 of vul het contact formulier in

Ik wil een gratis proefles

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren