Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over mij

Mijn naam is Gerda Kamphuis en ik woon in Appingedam. Als fanatiek sportster heb ik op het gebied van sport, voeding en gezondheid veel ervaring opgedaan. Mijn interesse in sport, voeding en gezondheid/leefstijl is verder uitgegroeid naar een passie en ik heb in 2008 mijn kantoorbaan opgezegd om volledig aan de slag te kunnen gaan als Personal Health Coach.

Sindsdien geef ik in mijn privé sportruimte in Appingedam diverse trainingen.
Tijdens mijn sportstage merkte ik dat niet iedereen zich prettig voelt in een grote sportgroep en/of sportschool. Ze hebben meestal ook moeite met het volgen van een standaard sportles en blijven daardoor na een paar keer al weer weg. Juist voor die personen wil ik er zijn. Zij kunnen bij mij sporten in een kleine groep of privé, in een huiselijke en gezellige sfeer, met extra aandacht en begeleiding, met plezier, op je eigen niveau, jong of oud, getraind of ongetraind, en waar uiterlijk geen rol speelt. En het werkt: zelfs de niet-sportievelingen sporten al jaren met plezier en blijven komen! Omdat je sport op afspraak werkt het ook als ‘stok achter de deur’, je wordt verwacht en kunt niet zomaar wegblijven.
Ik maak geen gebruik van standaardprogramma’s. Ik steek veel tijd in het bedenken van allerlei oefeningen en maak daarbij gebruik van heel veel verschillende materialen. Door de vele afwisseling in het programma is geen les hetzelfde (’20 keer geweest, is 20 keer wat anders gedaan’) en ervaren de sporters de lessen nooit als eentonig, maar juist als energiek en verrassend.
Voor wie buiten wilt sporten geef ik ook bootcamptrainingen. De belangrijkste ingrediënten zijn: lekker buiten bezig zijn, gezellig samen in een groep, plezier staat voorop, iedereen kan mee doen, met extra aandacht en begeleiding, afwisselende trainingen met verschillende sportattributen.
Ik doe aan alle trainingen en bootcamplessen zelf ook mee, het stimuleert de sporters en zo blijf ik zelf ook fit! Bovendien vind ik het zelf ook veel te leuk om te sporten.

Fit en gezond worden en te blijven bereik je niet alleen door te sporten. Ik besloot in 2015 om met de opleiding tot gewichtsconsulent te beginnen en inmiddels ben ik gespecialiseerd in afvallen, voeding en overgang, emotie-eten en natuurvoeding. Ook hier maak ik geen gebruik van een standaardprogramma, maar werk ik met persoonlijke voedingsplannen die volledig afgestemd zijn op de persoon. Net als bij sporten geldt ook hier, als je dicht bij jezelf blijft kun je het makkelijker vol houden.

Een perfecte combinatie van 2 verschillende vakgebieden: voeding/afvallen en sporten/bewegen en daardoor een compleet aanbod voor je eerste stappen op weg naar een gezonder en fitter leven!
Ik doe het nu al 10 jaar en vind het nog steeds ontzettend leuk. Geen dag is hetzelfde. Het geeft veel voldoening om iemand te helpen en het biedt veel uitdaging en afwisseling. Gezondheid is uitermate belangrijk en om daar beroepsmatig mee bezig te zijn is zeker geen straf.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren