Mijn visie en missie

Ik ben Gerda Kamphuis, Personal Health Coach en gespecialiseerd in voeding, sport, mindset en ontspanning.

Ik zorg ervoor dat je een gezonde leefstijl kunt bereiken en behouden.

Hoe zou het zijn wanneer je goed voor je lijf zorgt met echte voeding en dat het je lukt om extra kilo’s kwijt te raken? Als je je fitter en energieker voelt? Je lekkerder in je vel zit en meer ontspannen bent?

Gewoon minder eten en meer sporten zijn de adviezen die mensen vaak krijgen. Maar als er iets moeilijk is voor je dan is het wel het veranderen van je eigen gewoontes en gebruiken.  Als Personal Health Coach wil ik je helpen met een gedragsverandering die bij jou past en vol te houden is.

Ik ga hierbij uit van een integrale aanpak: de juiste voeding zorgt er voor dat je lichaam fysiek gezond is, maar ook voldoende beweging is hierbij belangrijk. Verder is ontspanning een belangrijk onderdeel om mentaal en sociaal gezond te zijn, maar ook een positieve mindset zorgt voor mentale gezondheid.

Deze vier onderdelen zijn dus allemaal bepalend voor je totale gezondheid.

 

MIJN STAPPEN

Ik ben een fanatiek sportster en heb diverse sportcursussen gevolgd. In 2008 heb ik mijn baan opgezegd om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken. Ik ben als personal trainer, small group trainer en bootcamp trainer aan de slag gegaan.

Fit en gezond worden en te blijven bereik je niet alleen door te sporten. Ik besloot om met de opleiding tot gewichtsconsulent te beginnen en inmiddels ben ik gespecialiseerd in afvallen, voeding en overgang, emotie-eten en puur en gezonde voeding.

Veel vrouwen hebben negatieve gedachtes over hun lichaam en gewicht ontwikkeld, ze vinden zichzelf daardoor niet goed genoeg. Ze hebben ook vaak een verkeerde relatie met voeding. Ik ben cursussen op het gebied van gedragstherapie en mindfulness gaan volgen. Met mindfulness kunnen we werken aan deze belemmerende gedachtes. Als je uiteindelijk kunt accepteren waar je staat en goed voor jezelf zorgt, ontstaat er ruimte voor een blijvend gezond leefpatroon. 

Mindful leven zorgt ook voor minder stress, meer rust en meer genieten.  Het is gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven op allerlei gebieden (stressreductie, relatie, werk,..) en eenvoudig te leren.

Door een goede balans te creëren tussen al deze onderdelen: sporten, voeding, mindset en ontspanning kun je een gezonde leefstijl bereiken!

 

AAN WELKE ONDERDELEN WIL JIJ WERKEN?

Personal coaching is bij uitstek geschikt om jouw gezonde doelen te behalen. Met aandacht voor een persoonlijke benadering, want dan kun je het makkelijker volhouden. Tijdens de intake maken we samen een plan van aanpak en bespreken welk begeleidingstraject daar voor jou het beste bij past.

Investeer in jouw gezondheid en maak een afspraak voor een gratis intake.  Mail naar info@personalhealthcoach.nl , bel 06-38655553 of vul het contact formulier in.

Ik wil een gratis intake