Zorg ook voor de juiste mindset en ontspanning

We leven allemaal een druk bestaan en daardoor nemen we te weinig ontspanning en ervaren we te veel stress.  We worden mentaal overbelast, met allerlei klachten als gevolg.

De balans, tussen inspanning én ontspanning  en  body én mind, is juist erg belangrijk voor je gezondheid. Wil je je echt gezond en fit voelen, dan zal je moeten werken aan je fysieke én mentale fitheid.

 

Wil jij ook beter om kunnen gaan met de drukte en stress van alle dag? Wil jij je ook meer in balans voelen?

Volg een Body & Mind les. Bij deze lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal.  

De Body & Mind lessen bestaan uit een combinatie van Yoga, Pilates en Tai Chi. Het brengt je lichaam in balans en verbetert je lichaamshouding, flexibiliteit en concentratie.

Met meditatie volg je ademhaling, observeer je je gedachten en kom je weer in het ‘hier en nu’. Dit leidt tot minder stress en helpt je bij het loslaten van allerlei gedachten.

De natuur geeft nog een extra dimensie aan je les. Met mooie uitzichten, de natuurlijke geluiden van de vogels, de wind door je haren en met de zon op je gezicht gaan alle zintuigen als vanzelf meer open staan. Ook de ademhaling in de buitenlucht voelt anders; bewuster en intenser.

Je komt volledig tot rust en gaat met een tevreden gevoel naar huis!

 

De lessen zijn op maandagavond van 18.30-19.30 uur en dinsdagochtend van 09.30-10.30 uur.  Elke les is weer anders. Kosten: €55 voor 6 lessen.

 

Investeer in jouw gezondheid, maak tijd voor jezelf en doe ook mee!  Meld je aan voor een gratis proefles. Mail naar info@personalhealthcoach.nl , bel 06-38655553 of vul het contact formulier in

Ik wil een gratis proefles