Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wil je van je vakantiekilo's af?

Maak eens een ander slank voornemen!
Na de vakantie nemen veel mensen zich voor om wat af te vallen. Ga nu eens niet streng lijnen en calorieën tellen en richt je niet alleen op de weegschaal. Stel eens een ander doel!

Misschien zijn er wat kilo's bijgekomen in de zomer en wil je daar heel snel van af. Veel mensen gaan dan streng lijnen en hun hele eetpatroon aanpassen. Het voordeel is dat je dan zo snel van je kilo's af kunt zijn. Dat klinkt goed, maar... het grote nadeel van streng gaan lijnen is dat je heel veel dingen tegelijk gaat veranderen en dat maakt de kans van slagen erg klein. Bovendien kun je door streng lijnen je stofwisseling een dreun geven: je lichaam gaat blijvend zuiniger aandoen met calorieën.

Wil je van je vakantiekilo's af? Het is beter om stapje voor stapje dingen aan te passen. Dan is de kans van slagen veel groter. Op zo'n manier afvallen kost minder moeite en geeft blijvend resultaat.

Misschien is het dit jaar dus tijd voor een ander goed voornemen? Bijvoorbeeld:
- Ik eet alleen nog fruit en groente als tussendoortje
- Ik ga trainen voor een sportief doel, bijv. 5 kilometer
hardlopen of 25 keer opdrukken
- Ik ga elke dag ontbijten
- Ik ga door de week geen alcohol drinken
- Ik ga 's avonds na 8 uur niets meer eten

Met het programma PuurGezond! Slank in 8 stappen leer je alles over een verantwoorde manier stap voor stap aan je gewicht te werken. Op zo'n manier dat het ook blijvend is.

Wil jij ook op een leuke en gezonde manier aan je eetgewoontes en gewicht te werken? Aanmelden of meer weten? Mail naar: info@personalhealthcoach.nl of bel naar: 06-386 5555 3

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Health Coaching voor een gezonde leefstijl.
Vind je balans in voeding, sporten, ontspanning én mindset.Est

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren