Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Stop met denken vanuit een dieetmentaliteit!

Afvallen heeft niets met een dieet te maken.

Donderdagavond 5 maart de lezing Mindful op weg naar een evenwichtig (PuurGezond) eetpatroon gegeven.
Ik heb hierbij uitgelegd dat het allemaal te maken heeft met je Mindset, de gedachten in je hoofd. Heel veel handelingen gebeuren namelijk automatisch (tv kijken met iets te snacken, koffie met een koek,,..), je denkt er nauwelijks over na.

Het is goed om te weten dat je dit eigenlijk met je onderbewuste doet. Je kunt bijna niet anders, omdat dit patronen zijn die jouw geest en lichaam gewend zijn.

Inzicht en (h)erkennen is de eerste stap naar een gezonde leefstijl. Door je bewust te worden van je gedachten, kun je je eetpatronen gaan veranderen. Wees daarbij ook niet te streng voor jezelf en heb vooral een positieve Mindset!

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
PuurGezond gewichtsconsulent, coach emotie-eten,
Mindful Based cognitieve therapeut,
natuurvoedingsconsulent en coach voeding in de overgang

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren