Afvallen door meer te eten!

Als je meer eet van het goede, heb je minder behoefte aan snacken en snoepen.

Met de PuurGezond methode eet je niet minder, maar juist meer! 

Je eet veel meer groenten.
Met PuurGezond promoot ik ruime porties groente, zowel bij de lunch als het avondeten. Minstens 300 tot 400 gram per dag! Groenten zijn een supergoede leverancier van voedingstoffen, zoals vitamines, mineralen, bioactieve stoffen en vezels. Je krijgt heel veel tips om je dagen groener te maken (en rood, en oranje, en geel, en paars, en wit, want groenten komen in alle kleuren).

Deze ratatouille is een van mijn lievelingsrecepten. Ik heb het gisteren nog gemaakt. Ideaal als je aan het eind van de week restjes groente over hebt.
Heerlijk gestoofde groenten met mediterrane kruiden, die passen bij elke maaltijd. Ik maak er altijd een ruime portie van, want de volgende dag combineer ik het met een roerei. Lekker voor de lunch.

Wil je ook graag méér en gezond(er)eten en lekker in je vel zitten?
Genieten van puur eten met veel smaak, veel gezonde stoffen en veel verzadiging en ook afslanken?

Kies dan voor PuurGezond half jaar voedingsbegeleiding. Persoonlijke begeleiding inclusief intake en 8 voedingsconsulten. Door de tijd te nemen om af te vallen vergroot je de kans dat je de kilo’s er ook echt voorgoed afhoudt.

Aanmelden of meer weten? Mail info@personalhealthcoach.nl of bel 06-38655553.

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl:
PuurGezond en natuurvoeding consulent, afslankconsulent, coach emotie-eten, coach voeding in de overgang, coach voeding voor ouderen