Ben jij in balans?

Total Balance workout voor Body & Mind

Total Balance Workout

Houd je van inspanning (sporten) maar ook van ontspanning? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Kom dan kennismaken met Total Balance voor Body&Mind.

Total Balance is een rustgevende workout, die gefocust is op je body en mind. Je ontwikkelt meer kracht, flexibiliteit en concentratie door de verschillende houdingen die je lichaam aanneemt. In de Total Balance les vind je invloeden uit de Tai Chi, Pilates, yoga, mindfulness en meditatie. Deze samenvoeging zorgt voor rust in je gedachte en in je lichaam.

Je kan volledig tot rust komen met de Body Balance workout. Door de verschillende houdingen, oefeningen en een bewuste ademhaling breng je je body & mind samen en dit is de perfecte combinatie om alle stress te laten gaan. Zo heb je niet alleen een goede workout achter de rug, je komt ook tot rust en kan met een tevreden gevoel naar huis gaan!

Daarnaast het is natuurlijk ontzettend fijn en gezellig om in een kleine groep (max. 6 personen) te sporten. Er is persoonlijke aandacht voor jou als mens, met jouw mogelijkheden en grenzen. Elke week is de les weer anders, dus geen tijd voor verveling.

In januari ga ik 2 Small Group lessen geven: 1 les op vrijdagochtend om 09.15 uur voor als je het fijn vindt om de ochtend ontspannen te beginnen en 1 les op woensdagavond om 20.15 uur voor als je juist je dag ontspannen wilt afsluiten.
Meld je aan voor een gratis proefles en vermeld of je dan woensdagavond of vrijdagochtend wilt meedoen. Ik hoop je snel te zien!

Met sportieve en gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Health Coaching voor een gezonde leefstijl : sport, mindset & mindfulness, ontspanning en voeding.