Diëten voelt als een straf.

Daarom houd je het niet lang vol.

Een dieet leert je niets over gezonde eetgewoontes

 

Veel mensen denken bij een dieet aan ‘straf’.

Dat komt vooral omdat gangbare diëten je allerlei beperkingen opleggen, gefocust op wat je MOET eten en wat je NIET MAG eten. Of juist schandalig kleine porties voorschrijven, waardoor je de hele dag met een hongergevoel loopt.

Natuurlijk helpen diëten om af te vallen, maar zodra jij na jezelf een 4-8 weken uithongeren weer terugvalt in oude gewoonten, eet je die verloren kilootjes er zo weer aan. Al dan niet met wat extra pondjes.

 

Wat werkt wel en kan je ook volhouden.

Een dieet leert je niet om je eetgewoontes te veranderen en gezond te eten.

Ik adviseer je daarom om te stoppen met diëten en een methode te kiezen die wel werkt! In de PuurGezond Methode geef ik je een stappenplan hoe je op een gezonde manier kunt afvallen.

Je gaat PuurGezonder eten met drie gezonde maaltijden per dag die jou een verzadigd gevoel geven.  Je krijgt dan binnen wat je nodig hebt en dat daar af en toe wat lekkers tussen zit is helemaal niet erg. Bovendien hoef je geen calorieën te tellen; gezonder eten en gewoontes aanpassen heeft al voldoende effect.

 

Eet lekker, eet gezond, eet met plezier en eet voldoende met de PuurGezond Methode. Simpel, makkelijk en blijvend vol te houden!

Wil je meer weten, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismaking en informatiegesprek.

 

Met gezonde groet,

Gerda Kamphuis

Personal Health Coach voor een gezonde leefstijl

Voeding: afslankconsulent, PuurGezond en natuurvoeding consulent, coach emotie-eten

Gedrag en mindset: mindfulness cognitieve therapeut, acceptatie en commitment therapeut