Duo coaching voor een optimaal resultaat.

Samen verantwoord afvallen en/of fit worden is niet alleen ontzettend leuk, je kunt elkaar ook helpen om je doelen te bereiken.

Vind je het leuk om samen met je partner/vriendin aan je voeding te werken? 

Dan is duo coaching echt iets voor jou! Samen verantwoord afvallen en/of fit worden is niet alleen ontzettend leuk, je kunt elkaar ook helpen om je doelen te bereiken.

Wil je samen de strijd met de kilo’s aangaan en kiezen voor een gezonde leefstijl, dan is het ‘PuurGezond Slank in 8 stappen’ een perfect programma. Met deze methode kun je afvallen zónder honger en zónder dieet. Het uitgangspunt is dat je alles mag eten, maar dat je leert om bewuste keuzes te maken. De nadruk van de begeleiding ligt op coaching, waarbij we stapje voor stapje je leefstijl gaan verbeteren. En dat op een manier die helemaal bij jou past. Hierdoor kun je het gemakkelijk volhouden en val je stapje voor stapje af. Als je kiest voor een lang begeleidingstraject van 8 vervolgconsulten (individueel, duo of online) maken we gebruik van een mooi werkboek en 8 stappenkaarten. Dit is inbegrepen bij het begeleidingstraject.

 

Ik begeleid jullie samen naar een gezond gewicht en gezonde leefstijl, op een manier die helemaal bij jullie leven past en waardoor de kans op een terugval minimaal is.

Als duo betaal je voor het begeleidingstraject €180 p.p. (individuele begeleiding kost €225 p.p.). Je mag dit bedrag in 3 termijnen betalen.

 

Eventueel kunnen jullie ook samen sporten om aan de slag te gaan met jullie trainingsdoelen.

Wil je meer weten over duo coaching? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismaking- en informatiegesprek via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553.

 

Met gezonde en sportieve groet,

Gerda Kamphuis

Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl.

Voeding: PuurGezond en natuurvoeding consulent, coach emotie-eten

Sport: Bootcamp trainer, Small Group trainer, Personal trainer