Extra workshop Eten met Aandacht.

Donderdag 17 januari 2019 om 19.30 uur

Workshop/informatie avond Eten met Aandacht

Ben jij ook helemaal klaar met lijnen en jojo-en? Zie je al weer voor je hoe je in december teveel eet en in januari wéér een lijnpoging gaat doen? Of ga je het anders aanpakken deze keer?

Eten met Aandacht is een manier om anders met eten om te gaan. Op een meer ontspannen manier. Zonder vreetbuien, zonder honger, maar rustig genieten van voeding waar je wat aan hebt.  Leer aandachtig eten, zodat jij meer controle krijgt over je eetgedrag en echt kan genieten van je eten.

Wil je ook bewuster worden van wat je eet en drinkt en meer genieten van eten? Kom naar de informatie avond  (17 januari 2019 van 19.30 uur tot 21.00 uur) en hoor en ervaar wat Eten met Aandacht voor jou kan betekenen!

Je kunt je voor deze extra thema avond nog aanmelden via mail info@personalhealthcoach of tel. 06-38655553.

De kosten bedragen €5,00 p.p. incl. koffie of thee en wat lekkers omvan te genieten!

 

De thema avond is geheel vrijblijvend. Daarna kun je je eventueel inschrijven voor een 8-weekse cursus van 1,5 uur. Start: donderdag 24 januari. Deze  is elke week op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Leer tijdens deze cursus hoe je blijvend je eetpatroon kan veranderen. Stap voor stap leer je je bewust worden van je eetpatroon, wat je eettriggers zijn en hoe je daar mee om kan gaan.

Leer over bewust en gezond eten. Wat voedsel is en wat het met je doet. Welke invloed je mind op je eetpatroon heeft.  Eet bewust en geniet meer.

 

Afvallen is geen doel, maar wel vaak een gevolg van deze cursus. Met de geleerde vaardigheden zorg je ervoor dat je op een gezond gewicht komt en blijft!

 

Kosten van deze training:  € 150 (incl. BTW, alle materialen, 8 bijeenkomsten met koffie/thee)