Goede voornemens hebben geen zin.

Gooi je voornemens overboord, volg je hart en doe waar je blij van wordt.

Het jaar is bijna om en bijna de helft van de Nederlanders startte het jaar met goede voornemens. Had je ook goede voornemens voor 2019? Heb je die waargemaakt? Zo ja, van harte gefeliciteerd. Je behoort tot de 10% van de mensen die er in slaagt je voornemens werkelijkheid te laten worden.

Behoor je niet tot deze 10% en wil je in 2020 nu eens echt een verandering doorvoeren? Lees dan hieronder waarom goede voornemens niet werken en wat dan wél werkt.

We gaan op een verkeerde manier met ‘goede voornemens’ om en daarom hebben ze bijna nooit zin. Door goede voornemens ‘goed’ te noemen geven we in wezen aan dat we ergens ‘verkeerd’ gedrag vertonen en dan krijgt het iets negatiefs. Eigenlijk vind je jezelf dan niet goed genoeg. Het woord ‘voornemens’ is ook misleidend. Je zegt daarmee dat je het gaat proberen om het anders te doen.

Accepteer wie je bent. Ga het gesprek met je zelf aan en onderzoek wat je écht wilt. Wat is jouw wens? Alleen dan raakt het jouw intrinsieke motivatie en kun je de energie opbrengen om je doel te realiseren!
Ik wens jou toe dat je in 2020 doet waar je blij van wordt. Gooi je voornemens overboord en maak er een mooi jaar van. De beste wensen voor 2020 en veel succes toegewenst!

Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wil je begeleiding/coaching naar een gezond gewicht, een gezonde leefstijl, meer bewegen en leren omgaan met stress, aarzel dan niet contact met me op te nemen. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismaking/informatiegesprek.

Met sportieve en gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Health Coaching voor een gezonde leefstijl : voeding, mindset & mindfulness, sport en ontspanning.