Ik wens je een gelukkig2021

Maar wat is geluk? Wanneer ben je gelukkig?

Ben jij gelukkig?

Heel veel vrouwen zijn niet gelukkig met hun gewicht en lijf. Ze voldoen niet aan het ‘ideale’ plaatje, het schoonheidsideaal wat we dagelijks via allerlei sociale mediakanalen te zien krijgen. Ze voeren een jarenlange strijd tegen de kilo’s en hebben een haat-liefde verhouding met eten.


Ik denk dat dit heel herkenbaar is.
Zolang jij jezelf dwingt in een keurslijf van het najagen van een onmogelijk schoonheidsideaal, van streng diëten, en van zelfbestraffing als dat niet lukt, dan zul je in een vicieus cirkeltje rond blijven draaien. Een dagelijkse strijd die van invloed is op het plezier in je leven.

Wil jij van die langdurige worsteling met jezelf en je gewicht af?
Er is nog een andere manier waarop je met jezelf en je gewicht kunt omgaan. Het begint met jezelf te accepteren ongeacht je gewicht en te stoppen met negatieve gedachtes. Wees minder streng en ga op een zachtere en meer bewuste manier met jezelf en je eetgedrag om.


Ik kan je daarbij helpen. Niet alleen met een voedingsplan, maar ook op basis van acceptatie en mindfulness. Bewuste keuzes waar je actief mee bezig gaat om tot een duurzame gedragsverandering te komen en waar je een stuk gelukkiger van wordt.

Het is absoluut niet ‘zweverig’, mijn aanpak is nuchter en persoonsgericht. Samen met jou onderzoek ik hoe ik je kan helpen om te stoppen met vechten en op zoek te gaan naar wat wel werkt. Ik bied je andere handvaten die ervoor zorgen dat je leven wat lichter aan gaat voelen.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over persoonlijke coaching? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismaking- en informatiegesprek via www.personalhealthcoach.nl of 06-38655553.

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Voeding: coach emotie-eten, PuurGezond en natuurvoeding consulent, coach voeding in de overgang
Gedrag en Mindset: Mindful Based Cognitieve therapeut, Acceptance en Commitment therapeut.