In januari 2019 start de cursus 'Eten met Aandacht'

Stop met overeten!

Stop met overeten!

Vooral bedoeld voor diegenen die regelmatig overeten en daardoor al jaren lijnen zonder blijvend resultaat.

Vaak doe je dingen vrij gedachteloos of op de automatische piloot. Je hoeft er je aandacht niet bij te houden om bepaalde activiteiten uit te voeren.  Eten kun je ook op de automatische piloot doen. Voordat je het weet heb je je bord warm eten alweer op of heb je s ’avonds een zak chips naar binnen gewerkt. Eten zonder te proeven en te genieten of zonder überhaupt door te hebben dat je eet. Herkenbaar?

Veel mensen worstelen met het veranderen van hun eetpatroon en het stoppen met overeten. Het is moeilijk, maar zeker niet onmogelijk. Er zijn gelukkig handvatten die kunnen helpen tegen overeten.

In januari 2019 start ik met de cursus ‘ETEN  met AANDACHT’. Deze cursus is vooral bedoeld voor diegenen die vaak overeten (onbewust, door stress, door onrust, door ……)  en al jaren lijnen zonder blijvend resultaat. Je krijgt informatie over aandachtig eten: rust rondom eten, gebruik je zintuigen, langzamer eten,  herken signalen honger en verzadiging, herken prikkels tot eten, veroordelende gedachten, emoties rondom eten en omgaan met verleidingen. Tijdens de cursus doen we ook veel praktische oefeningen, aandachtstraining kun je het beste leren door daarmee te oefenen!

Deze cursus kan in groepsverband maar ook individueel gevolgd worden. Heb je interesse stuur dan me dan een berichtje en dan houd ik je op de hoogte.

 

Met gezonde groet,

Gerda Kamphuis, Personal Health Coach

Gewichtsconsulente en o.a. gespecialiseerd in gezond afvallen met een persoonlijk voedingsplan en emotie-eten.