Leef je dag gezonder

Met het PuurGezond Leefstijl Wandelconsult programma.

Letterlijk en figuurlijk, met het PuurGezond Leefstijl Wandelconsult programma

Een gezonde leefstijl is meer dan twee keer per week sporten of soms fruit eten bij je ontbijt. Het gaat om bewuste keuzes, die je de hele dag door maakt. Een gezonde leefstijl gaat de hele dag door, vanaf het moment dat je opstaat tot en met dat je naar bed gaat.

Door kleine aanpassingen kan je je dag ongemerkt veel gezonder maken.
Het helpt niet om je hele leven in één klap gezonder te willen maken. Dan val je na een tijd weer terug in oude gewoontes. Wat wél werkt, is om kleine stapjes te maken, die aansluiten bij je eigen ritme en voorkeuren. Het voelt dan alsof je je nauwelijks inspant, maar ongemerkt bereik je daardoor veel meer en met blijvend resultaat.

Tijdens het wandelcoachen gebruik ik technieken uit de gedragsverandering- en leefstijlcoaching.
Een voorbeeld is nudgen: het aanpassen van je eigen leefomgeving zodat die gezonder wordt. Een ander voorbeeld is het toepassen van triggers: zorgen dat je een ongemerkte prikkel krijgt om gezond gedrag te vertonen.
Samen lekker naar buiten levert vaak nieuwe inzichten en verfrissende ideeën op. Het brengt je letterlijk in beweging. Al wandelend bespreken we hoe het gaat en coach ik jou om weer een stapje dichter bij je doelen te komen.

Wil jij ook je dagen gezonder gaan leven? Wil jij ook stap voor stap je leefstijl verbeteren? Kom in beweging en meld je aan, dan gaan we samen stappen maken!

Aanmelden of meer weten? Mail naar: info@personalhealthcoach.nl of bel naar: 06-386 5555 3

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Health Coaching voor een gezonde leefstijl.
Vind je balans in voeding, sporten, ontspanning én mindset.