Lezing Mindful afvallen zonder dieet

Stop met diëten

Mindful afvallen zonder dieet

Worstel je al jaren met je gewicht en weet je heel goed wat een gezond eetpatroon is, maar lukt het je niet om met blijvend resultaat je gewicht vast te houden?
Waarschijnlijk heb je ook al veel tijd, energie en geld gestoken in vele pogingen om je eetgedrag onder controle te krijgen, maar weet je wel dat je gedrag grotendeels onbewust tot stand komt?

Je strijd speelt zich namelijk op een ander vlak af en dat is de oorzaak van jouw eetgedrag. Het is belangrijk zicht te krijgen op je ondermijnende gedachten en emoties en te leren om daar op een goede manier mee om te gaan.
Door deze gecombineerde aanpak kun je zonder dieet de vicieuze cirkel doorbreken.

Zit jij ook in bovengenoemde vicieuze cirkel en weet je niet hoe je dit kunt doorbreken? Dan is de lezing ‘mindful op weg naar een PuurGezond eetpatroon’ iets voor jou.
Door je gedachten mindful te observeren, jezelf goed genoeg vinden en een accepterende houding aan te nemen, ontstaat er ruimte voor een gezond eetpatroon (en bewegingspatroon).

Heb je belangstelling voor deze lezing (donderdag 27 februari 19.30-21.00 uur) dan kun je je daar voor aanmelden via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553. De kosten voor de lezing bedragen €12,50 incl. koffie/thee en een kleine proeverij.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis,
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl (voeding, sport, mindset & mindfulness en ontspanning)
PuurGezond gewichtsconsulent, Coach emotie-eten, Mindfulness based cognitieve therapeut