Lezing mindful eten - mindful afvallen

Donderdagavond 5 maart in Appingedam

Hoeveel tijd en energie heb jij de afgelopen jaren in pogingen gestoken om af te vallen? En hoe vaak faalde je en voelde je daarna een mislukking? Beheerst deze lijnobsessie ook je leven?

Je hebt waarschijnlijk gedacht dat al deze lijnpogingen mislukten omdat jij niet genoeg wilskracht en doorzettingsvermogen had , maar het volgen van een dieet mislukt meestal als je niet kijkt naar de oorzaak van jouw eetgedrag. Daarom komen de meeste lijners na het volgen van een dieet nog harder aan.

Je boekt meer en blijvend resultaat als je zicht krijgt op je ondermijnende gedachten en op je emoties en dat je leert om daar op een goede manier mee om te gaan. Je eet namelijk vaak uit gewoonte en op de automatische piloot. Voordat je het weet heb je die zak chips, reep chocola,..  naar binnen gewerkt. Door je aandacht te richten op het hier en nu laat je je minder snel overspoelen door de gebeurtenissen, je gedachten en je emoties. Aandachtstraining (mindfulness) kan je hierbij helpen.

 

Wil jij ook mindful op weg naar een evenwichtig eetgedrag?

Geef je dan op voor deze lezing en krijg meer inzicht  in je eetpatroon, in de redenen waarom jij eet zonder honger te hebben. Ontdek wat je kunt doen om gewoontes en patronen te veranderen en op een gezonde manier met je lichaam en met eten bezig te zijn.

Wanneer: donderdag 5 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur

Waar: Reigerstraat 6 in Appingedam

Aanmelden:  via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553.

Kosten:  €12,50 incl. koffie/thee en een kleine proeverij.

 

Met gezonde groet,

Gerda Kamphuis,

Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl (voeding, sport, mindset & mindfulness en ontspanning)

PuurGezond gewichtsconsulent, Coach emotie-eten, Mindfulness based cognitieve therapeut