Maak eens een ander slank voornemen!

Ga nu eens niet streng lijnen en calorieën tellen. Stel eens een ander doel!

Wil je van je vakantiekilo's af?

Misschien zijn er wat kilo's bijgekomen in de zomer en wil je daar heel snel van af. Veel mensen gaan dan streng lijnen en hun hele eetpatroon aanpassen. Het voordeel is dat je dan zo snel van je kilo's af kunt zijn. Dat klinkt goed, maar... het grote nadeel van streng gaan lijnen is dat je heel veel dingen tegelijk gaat veranderen en dat maakt de kans van slagen erg klein. Bovendien kun je door streng lijnen je stofwisseling een dreun geven: je lichaam gaat blijvend zuiniger aandoen met calorieën.

Wil je van je vakantiekilo's af? Het is beter om stapje voor stapje dingen aan te passen. Dan is de kans van slagen veel groter. Op zo'n manier afvallen kost minder moeite en geeft blijvend resultaat.

Misschien is het dit jaar dus tijd voor een ander goed voornemen? Bijvoorbeeld:
- Ik eet alleen nog fruit en groente als tussendoortje
- Ik ga trainen voor een sportief doel, bijv. 5 kilometer
hardlopen of 25 keer opdrukken
- Ik ga elke dag ontbijten
- Ik ga door de week geen alcohol drinken
- Ik ga 's avonds na 8 uur niets meer eten

Met het programma PuurGezond! Slank in 8 stappen leer je alles over een verantwoorde manier stap voor stap aan je gewicht te werken. Op zo'n manier dat het ook blijvend is.

Wil jij ook op een leuke en gezonde manier aan je eetgewoontes en gewicht te werken? Aanmelden of meer weten? Mail naar: info@personalhealthcoach.nl of bel naar: 06-386 5555 3

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Health Coaching voor een gezonde leefstijl.
Vind je balans in voeding, sporten, ontspanning én mindset.Est