Met het Puur Gezond & Slank Plan naar een beter gewicht en een gezondere levensstijl

Tot 1 mei krijg je €50 korting op het Puur Gezond Slank Plan

Veel van onze gezondheidsproblemen hebben een directe link met voeding. Denk aan overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten en sommige vormen van kanker.

Onze voeding kan een stuk beter. Als het om voeding en onze gezondheid gaat, is ‘puur’ eten de beste keuze. Kies voor volwaardige producten en je voeding wordt vanzelf gezonder. PuurGezonde voeding heeft meer smaak, meer voedingswaarde en meer verzadiging. Daardoor val je af, krijg je ook meer energie en zie je er beter uit. Driedubbele winst!
Met het Puur Gezond & Slank Plan zet je je belangrijkste stap naar een nieuw eetpatroon, een slanker lijf en een gezonder levensstijl.

 • De voordelen van het 8 stappen Puur Gezond & Slank Plan:
  Stap voor stap afvallen, dus zonder veel moeite.
  Lekker eten!
  Een nieuwe leefstijl (incl. beweging en ontspanning)
  Puur Gezond eten, zodat je volop energie houdt.
  Veel menutips en lekkere recepten.
  Blijvend resultaat!

Het Puur Gezond & Slank Plan is uitgekiend van samenstelling. Als je de principes van Puur Gezond eten volhoudt, loop je uiteindelijk ook minder risico op chronische ziekten. Een cadeau voor je gezondheid dus.

Het Puur Gezond & Slank Plan is geen streng dieet. Je zult geen honger hebben en geen last van ‘snaaitrek’. Als je het combineert met meer sport en lichaamsbeweging, zul je ongeveer een halve kilo tot hooguit een kilo per week afvallen. Sneller afvallen hoeft niet. Dat is ook helemaal niet gezond en houd je niet vol.

Iedere dag is een goed moment om te starten met een gezonde leefstijl! Tot 1 mei krijg je €50 korting op het Puur Gezond Slank Plan. Nu voor maar € 175 (i.p.v. € 225).

Wil jij ook de kracht van gezond eten ontdekken? Maak dan vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een informatiegesprek. (06-38655553 of info@personalhealthcoach.nl).

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Coaching voor een gezonde leefstijl: voeding – sport – mindset- ontspanning