Nieuw: een PuurGezonde praktijk in Appingedam

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten!

Puur, gezond en lekker eten

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Steeds meer gewichtsconsulenten hanteren deze lekkere en puur gezonde aanpak in hun praktijk. Ook bij Personal Health Coach Gerda Kamphuis in Appingedam kun je nu terecht voor PuurGezonde voedingsadviezen.

Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! En ook in de praktijk van Gerda Kamphuis wordt deze aanpak gehanteerd.
‘Het draait in deze methode allemaal om écht eten’, zegt Gerda Kamphuis. ‘Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden’. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger.

In mijn praktijk leer ik cliënten graag hoe ze soepel kunnen overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan. Daarvoor gebruik ik de methode “PuurGezond! Slank in 8 stappen”.
Wie de methode PuurGezond volgt, hoeft niet in een keer het roer om te gooien. Het programma duurt 8 weken en iedere week ga je een nieuwe uitdaging aan. Tijdens de wekelijkse individuele gesprekken richten we ons hierbij per keer op 1 doel. We evalueren hoe de vorige stap ging, bespreken tips en we kijken naar de nieuwe stap. Ieder consult geef ik de bijbehorende stappenkaart van dat consult mee zodat je een geheugensteuntje hebt. Aan het eind van het traject heb je de belangrijkste principes toegepast in je dagelijks leven: je eet gezonde tussendoortjes; je ontbijt Puur Gezond; je drinkt minstens 2 liter per dag; je beweegt elke dag; je neemt je ontspanning; je eet veel groenten en je maakt een weekplanning voor Puur Gezonde maaltijden. Maar het allerbelangrijkste is, dat je lol krijgt in lekker eten!

“Er zijn nu wel genoeg eetgoeroes geweest waarvan we veel dingen niet of juist wel moesten eten”, zegt Gerda. “Het wordt tijd voor het gezonde verstand.” De Puurgezond methode laat zien hoe je door juist méér te eten gezond, energiek en op gewicht kunt blijven.

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend informatie- en kennismakingsgesprek.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Health Coaching voor een gezonde leefstijl : voeding, sport, mindset en ontspanning.