Nieuw: Total Balance voor Body & Mind

Een Workout gericht op lichaam en geest met Tai Chi, Yoga, Pilates, Stretchen en Meditatie.

TOTAL BALANCE voor BODY & MIND

Een Workout gericht op lichaam en geest met Tai Chi, Yoga, Pilates, Stretchen en Meditatie.

Yoga, Tai-Chi en Pilates zijn op zichzelf al zeer effectieve beweegprogramma’s die het lichaam ontwikkelen op het gebied lenigheid, kracht en balans maar ook hun positieve uitwerking hebben op energie en concentratie.
De samenvoeging van deze drie maakt in combinatie met muziek een krachtig programma met hoog effect. Meditatie maakt tenslotte het geheel compleet!
Door mee te doen met Total Balance creëer je snel resultaat. De kracht in je rompspieren neemt snel toe en je leert jezelf een betere lichaamshouding aan te nemen. Total Balance zorgt ook voor een perfecte ontspanning van je schouder- en nekspieren.

Opbouw programma:
Om lichaam en geest op te warmen voor de oefeningen wordt begonnen met enkele oefeningen uit Tai Chi.
De les wordt daarna vervolgd met series zorgvuldig opgebouwde combinaties van houdingen en bewegingen uit het rijke arsenaal van yoga en pilates. Daarbij wordt ook gelet op houding en ademhaling.
Elke trainingssessie wordt afgesloten met een meditatie. Dit versterkt niet alleen het effect van de oefeningen; het brengt algehele ontspanning en zorgt er voor dat lichaam en geest weer helemaal tot rust komen.
Total Balance is geschikt voor iedereen van ieder niveau, leeftijd en geslacht. Voor de deelnemers worden bij de oefeningen opties aangeboden die variëren in zwaarte. Zo kan iedereen een programma volgen dat past bij ieders ervaringsniveau.

Bij voldoende belangstelling ga ik binnenkort een groep starten op woensdagavond 20.15-21.15 uur en/of op vrijdagochtend 09.00-10.00 uur.

Wil je ervaren wat Total Balance is? Meld je dan nu aan voor een proefles en vermeld of je dan woensdagavond of vrijdagochtend wilt meedoen. Ik weet zeker dat het je zal bevallen.

Met sportieve en gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Health Coaching voor een gezonde leefstijl : sport, mindset & mindfulness, ontspanning en voeding.