Ontdek het meest Pure en Gezonde Afslankprogramma mét Persoonlijke Coaching!

Tijdelijk met 10% korting t/m 31 januari.

Afvalprogramma's zonder begeleiding werken niet

Er zijn ontzettend veel online afvalprogramma’s te koop en ze beloven allemaal snelle resultaten. Maar zonder persoonlijke begeleiding is de slagingskans erg klein. Misschien lukt het je nog om af te vallen, maar om het vol te houden is lastiger.

Met de juiste begeleiding en een persoonlijke aanpak (in jouw tempo en rekening houdend met jouw persoonlijke situatie) gaat je dit wel lukken.

Ik werk met een afslankprogramma inclusief 8 persoonlijke coachgesprekken.
Het Project ‘PuurGezond! Slank in 8 stappen’ is het meest compleet programma ooit. Met lekkere recepten, gemakkelijke weekmenu’s, heel veel handige tips en persoonlijke coaching.
Je gaat aan de slag met een werkboek en opdracht(stappen)kaarten. Bij iedere stap hebben we een online voedingsconsult en bespreken we hoe je vorige stap is gegaan en wat je volgende stap wordt.
Zo coach ik je stap-voor-stap met het aanpassen en veranderen van je voeding en leefstijl. Na deze 8 stappen ben je een gezonder persoon: je eet gezonder, lekkerder en puurder en je drinkt voldoende water. Je beweegt meer, maar je neemt ook je rust en slaapt voldoende.

Ik heb weer een nieuwe doos met cursusmateriaal ontvangen en kan ook jou op weg helpen naar een puur voedingspatroon, een gezonde leefstijl en een goede weerstand.
Start je in januari dan betaal je €200 i.p.v. €225.

Wil je meer weten over persoonlijke coaching? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismaking- en informatiegesprek via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553.

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl.

Voeding: PuurGezond en natuurvoeding consulent, coach voeding in de overgang, coach emotie-eten
Gedrag en Mindset: Mindful Based Cognitieve therapeut, Acceptance en Commitment therapeut
Sport: Bootcamp trainer, Small Group trainer, Personal trainer
Ontspanning: natuuryoga, Body & Mind (tai chi, yoga, pilates en meditatie)