Probeer dit voorjaar ook eens buitenyoga

Yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan je les.

Yoga in de natuur 

Yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan je les. Met mooie uitzichten, de natuurlijke geluiden van de vogels, de wind door je haren en met de zon op je gezicht gaan alle zintuigen als vanzelf meer open staan. Ook de ademhaling in de buitenlucht voelt anders; bewuster en intenser.

Uit onderzoeken is gebleken dat groene natuur – zoals parken en bossen – helpt tegen stress en het krijgen van een fitte geest. We worden er ook vrolijk en rustig van, hierdoor kunnen we ons tijdens een yogales in de buitenlucht gemakkelijker ontspannen.

Je ervaart tijdens een yogales in de buitenlucht een diep gevoel van verbinding met de natuur, dat komt mede omdat er veel yogahoudingen zijn die dieren en de natuur weerspiegelen. De natuur en yoga gaan dus heel goed samen! Het prikkelt je brein op een heel andere manier dan wanneer je binnen in een yogaruimte staat!

 

Omdat niet ieder jaargetijde aangenaam is om buiten yogalessen te volgen, geef ik deze lessen alleen  in het voorjaar en de voor- en nazomer. De lessen zijn in het bospark Ekenstein in Appingedam.

De buiten yogalessen worden in 2020 gegeven in de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september. Gemiddeld 1 keer per maand is er een buitenles op zondagochtend van 09.30 uur tot 10.45 uur.

De data van de buitenyogalessen geef ik via WhatsApp en op mijn FB pagina door. Dit is afhankelijk van de weersverwachtingen.

Deze yogalessen zijn geschikt voor iedereen.

Wil je deze 6-tal buiten yogalessen meedoen, dan betaal je € 50,- voor totaal 6 lessen. Ook kun je losse lessen meedoen, de kosten zijn dan € 10,00 per les.

 

Heb je interesse in de buiten yogalessen? Leuk als je contact (info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553) met me opneemt, dan doe ik dat ook zo snel mogelijk met jou!