Puur Gezond & Slank Plan.

Slank in 8 stappen.

PuurGezond Slank Plan in 8 stappen

Met de PuurGezond methode start ik met het aanpakken van je tussendoortjes. De tussendoortjes zijn vaak de zwakke plek van veel mensen. Vandaar dat ik in week 1 van het stappenplan maar meteen met dit lastige punt begin!
Onze maatschappij is gewend aan tussendoortjes. Het is best moeilijk om nee te zeggen tegen al die tussendoortjes die voortdurend en overal naar je lonken. Als je niet uitkijkt , eet je de hele dag door.
In het Puur Gezond & Slank Plan ligt de nadruk op eten dat goed voor je is. Dat geldt ook voor de tussendoortjes. Ze zijn gezond, leveren alle voedingsstoffen en bevatten geen ‘snelle suikers’ zodat je energie lang op peil blijft.

PUUR GEZOND is lekker eten én afvallen, meer energie krijgen en lekker in je vel zitten.
Of je nu af wilt vallen of wilt werken aan een gezonde voeding- of leefstijl, de PuurGezond methode is hiervoor de ideale manier.
In 8 stappen werken we naar een Puur en Gezonde voeding en leefstijl. Dit aangepast aan jouw eigen tempo.

Woon je in de omgeving van Appingedam en wil je meer weten over de PuurGezond methode of wil je begeleiding/coaching naar een gezond gewicht, een gezonde leefstijl, meer bewegen en leren omgaan met stress, aarzel dan niet contact met me op te nemen. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismaking/informatiegesprek.

Met sportieve en gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Health Coaching voor een gezonde leefstijl : voeding, mindset & mindfulness, sport en ontspanning.