Puur Gezond en Mindfulness zijn een nieuwe aanwinst voor mijn praktijk

PuurGezond eten en Mindfulness

Gewichtsconsulent Gerda Kamphuis is nu een PuurGezond professional. Ik heb me bij PuurGezond aangesloten omdat het bewust leven, écht eten en gezond genieten promoot . Geen pakjes en zakjes , maar ècht eten met producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, verbetert zijn gezondheid, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. Ik leer je stapsgewijs hoe je soepel kunt overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan.

Het is één ding om te ‘weten’ wat in principe gezond is, het is nog veel beter om te ‘voelen’ wat goed is voor jou! Veel vrouwen hebben negatieve gedachtes over hun lichaam, gewicht en uiterlijk ontwikkeld, ze vinden zichzelf daardoor niet goed genoeg. Met mindfulness kunnen we werken aan deze belemmerende gedachtes.  Als mensen uiteindelijk kunnen accepteren waar ze staan en goed voor zichzelf zorgen, ontstaat er ruimte voor een blijvend gezond leefpatroon.  En door mindful te eten begrijp je beter hoe je lichaam op verschillende soorten voeding reageert, je gaat je eetpatronen en eettriggers herkennen en het zorgt ervoor dat je een positievere relatie met eten ontwikkelt en gezonder gaat eten.

En precies dát is mijn missie.

Ik geef donderdag 27 februari  in mijn  praktijk in Appingedam een lezing over ‘Mindful op weg naar een PuurGezond eetpatroon’. De lezing is in de Reigerstraat 6 in Appingedam en duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

Je kunt je hiervoor aanmelden. De kosten bedragen €12,50 dit is inclusief een kleine proeverij.

Met gezonde en sportieve groet,

Gerda Kamphuis, Personal Health Coach

Health Coaching voor een gezonde leefstijl:

Voeding - Sport - Mindset & Mindfulness - Ontspanning