PuurGezond: met kleine veranderingen een groot resultaat!

Alles wat groot is begon ooit klein. Denk bijvoorbeeld aan een plant die ontstaat vanuit een zaadje. Zo werkt het ook als je iets wilt veranderen.

Een verandering in je leefstijl begint met één enkele stap!

Kleine stapjes naar een gezonde levensstijl.
Met het stappenplan van PuurGezond pak je alles aan. Het ontbijt, de lunch, het diner, het vocht, bewegen, ontspanning, kortom: alles. Je krijgt geen menu waar letterlijk in stond wat je precies wel en niet "mag" eten, maar we pakken het stap voor stap aan.
Om de 1-2 weken kom je een half uur langs, om te bespreken hoe alles gegaan was. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Waar heb je nog tips nodig of kan ik je helpen.

Gedragsverandering
Natuurlijk kun je in 3 maanden veel meer afvallen met een dieet, maar dan kun je ook niet wachten tot je weer kan gaan eten wat je at. Met als gevolg dat je weer gaat wegen wat je woog. Plus minimaal 1 kilo. Dit is iets anders, dit is een gedragsverandering.
Er zullen momenten komen dat het moeilijk (een feestje, een terrasje, een rotdag) is, maar dat hoort erbij als je iets wilt veranderen op de lange termijn. Een verloren moment is nog geen verloren dag is, en een verloren dag is nog geen verloren week. Heb je het net iets te gezellig gehad? Geen probleem, je begint gewoon weer opnieuw. En opnieuw, en opnieuw. Net zolang tot je er niet eens meer over na hoeft te denken, maar je gewoon als vanzelf de start weer maakt.

Blijvend
Je hebt niet gevoel dat je “aan de lijn” bent. Want zo werkt deze methode niet. De lijn is tijdelijk, een gedragsverandering is blijvend. Misschien met vallen en opstaan, maar vooral het opstaan, dat is belangrijk.
I

Wil jij ook begeleid worden door een PuurGezond professional? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismaking- en informatiegesprek.

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl:
Voeding - Sport - Ontspanning - MindsetVelit