PuurGezond Methode

Voor gezonde voeding en leefstijl.

Werk aan je leefstijl met de PuurGezond methode 

Of je nu af wilt vallen of wilt werken aan een gezonde voeding- of leefstijl, de PuurGezond methode is hiervoor de ideale manier.  In 8 stappen werken we naar een Puur en Gezonde voeding en leefstijl. Dit aangepast aan jouw eigen tempo. Deze PuurGezond begeleiding is zowel mogelijk in mijn praktijk in Appingedam als in de vorm van persoonlijke begeleiding op afstand.

WAT IS PUURGEZOND?

Weg met al die pakjes en zakjes om je eten te bereiden. PuurGezond laat jou zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om Puur en Gezond te koken. Ga hiervoor terug naar de basis en leer eten te koken waarbij je gebruikt maakt van pure producten, kruiden en specerijen.

Naast dat pure producten veel meer smaak bevatten dan al die pakjes en zakjes, is het ook nog eens veel gezonder. Op deze manier krijg je ook nog eens volop goede voedingstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen binnen. En dat merk je al vrij snel en hierdoor zit je beter in je vel.

PUUR GEZOND SLANK IN 8 STAPPEN

Als Puur Gezond gewichtsconsulent hou ik bij mijn begeleiding de 8 stappen van Puur Gezond aan. Je eet- en leefstijl passen we op deze manier stap-voor-stap aan. Helemaal passend bij jouw tempo. Bovendien leer je ook nog eens van alles over voeding en leefstijl. Daarnaast krijg je inzichten, tips, recepten en handvatten.

 

PuurGezond is de manier voor iedereen wie puurder en natuurlijker wil eten, maar wel op die manier dat het bij je past. Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Met gezonde groet,

Gerda Kamphuis, Personal Health Coach

PuurGezond gewichtsconsulent, afslankconsulent, natuurvoedingsconsulent, coach emotie-eten en coach voeding in de overgang.