Vakantie voorbij. Het is weer afvaltijd.

Ga je weer voor een quick fix kuur?

Kies je wéér voor de korte termijn of ga je nu voor de lange termijn?

Stromen jouw mailbox, Facebooktijdlijn en Instagram ook zo over van de berichten over hoe je nu die extra kilo’s er weer af kunt krijgen?
Er zijn heel veel bedrijven die afslankproducten of -programma’s aanbieden. Het grote nadeel van de meeste van die kuren en programma’s is dat het op de lange termijn niet helpt. Je doet het even een paar weken, je valt flink af, bent (terecht) heel trots op jezelf maar vervolgens keer je weer terug naar je oude gewoontes. Het is bijna allemaal gericht op een quick fix: even afzien en je kunt weer door zonder ergens rekening mee te houden. Juist door weer door te gaan met je oorspronkelijke gewoontes komen de kilo’s er langzaam weer bij. Maar gelukkig zijn er dan over een paar maanden weer allerlei “goedbedoelde” mails en berichten over hoe je die kilo’s weer kwijt kunt raken.

Je kunt het dit jaar ook eens anders doen. Je kunt ook gaan voor de lange termijn, voor het echt aanpakken van juist die gewoontes waardoor de kilo’s er weer bij komen. Bij PuurGezond willen we je graag helpen je gewoontes blijvend te veranderen. Met onze professionals die over het hele land verspreid persoonlijke begeleiding bieden: afvallen met lekker en echt eten, met lekkere recepten en gezonde tips.

Ik ben ervan overtuigd dat je daarna al die mails en Facebookberichten over afvallen meteen weg kunt klikken.
Met het programma PuurGezond! Slank in 8 stappen leer je alles over een verantwoorde manier stap voor stap aan je gewicht te werken. Op zo'n manier dat het ook blijvend is.

Wil jij ook op een leuke en gezonde manier aan je eetgewoontes en gewicht te werken? Aanmelden of meer weten? Mail naar: info@personalhealthcoach.nl of bel naar: 06-386 5555 3

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis, PuurGezond gewichtsconsulent
Health Coaching voor een gezonde leefstijl.
Vind je balans in voeding, sporten, ontspanning én mindset.