Vakantie voorbij? Nu de knop om?

Puur en gezond gaan eten is dé manier om iets aan je gewicht te doen.

Niet snel even wat afvallen, maar investeer in de lange termijn

Puur en gezond gaan eten is dé manier om iets aan je gewicht te doen. Niet snel even wat afvallen, niet crashen, maar investeer in de lange termijn. Bij PuurGezond ga je stap voor stap steeds puurder en gezonder eten. Als vanzelf schakel je over naar een natuurlijk eetpatroon dat het beste is voor je gewicht.

Hou je niet zo van koken? Ik begrijp dat een homemade-gerecht op tafel zetten lastig kan zijn als je normaal gesproken niet vaak in de keuken staat. En ook dat je toch voor je nasi een zakje kruidenmix neemt, weinig groenten eet of altijd een boterham met hagelslag neemt bij je ontbijt.

In één keer overstappen naar een PuurGezonde voeding is ook niet voor iedereen makkelijk. Daarom help ik je graag met het programma 'PuurGezond! Slank in 8 stappen'. Met dit programma verander je stap voor stap je eetgewoonten en werk je aan een gezonde mindset.

Op deze manier kun jij soepel omschakelen naar een gezonder eetpatroon en kun je het ook volhouden! Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten.

Ben jij klaar om op een leuke en gezonde manier aan je eetgewoontes en gewicht te werken? Aanmelden of meer weten? Mail naar: info@personalhealthcoach.nl of bel naar: 06-386 5555 3

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Health Coaching voor een gezonde leefstijl.
Vind je balans in voeding, sporten, ontspanning én mindset.