Van diëten en calorieën tellen naar een PuurGezond Stappenplan

Wil je ook blijvend je gewicht en leefstijl verbeteren zonder rare regeltjes of verboden producten?

Van snel afvallen naar een gezonde leefstijl

Wil je ook blijvend je gewicht en leefstijl verbeteren zonder rare regeltjes of verboden producten?

Dan kan ik je helpen. Diëten werken niet op lange termijn, een gezonde leefstijl wel. Tijdens de begeleiding ligt de focus dan ook op gezond(er) eten zodat je gemakkelijk op jouw gezonde gewicht zult komen en blijven.

Na jarenlang diëten en jojoën komen ze dan bij mij in de praktijk voor een andere aanpak.
En dat is in het begin wel wennen. Ze hebben niet het gevoel dat ze aan het diëten zijn en denken dat ze het niet goed doen of dat de methode niet werkt, omdat ze gewend zijn snelle resultaten te behalen. Bovendien mogen ze best veel eten, hoeven geen calorieën te tellen en wegen is optioneel maar niet noodzakelijk.

Ik denk niet aan de korte termijn (zo snel mogelijk kilo’s kwijtraken) maar aan de lange termijn (je leefstijl in stappen aanpassen) zodat je het kunt blijven volhouden.
Met het 'PuurGezond! Slank in 8 stappen' plan word je stap-voor-stap voorbereid op het aanpassen en veranderen van je voeding en leefstijl. Na deze 8 stappen ben je een gezonder persoon: je eet gezonder, lekkerder en puurder en je drinkt voldoende water. Je beweegt meer, maar je neemt ook je rust en slaapt voldoende.

Uiteindelijk word je geduld op lange termijn beloond. Je hebt geleerd om je gedrag en je eetgewoontes te veranderen en gezonder te eten. Je hoeft niet (meer) na te denken over afvallen en kunt je nieuwe gewoontes, zonder dat het je enige moeite kost, volhouden. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten.

Gezond en fit worden vraagt tijd. Ik kan je hierbij helpen. Wil je meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismaking- en informatiegesprek via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Voeding: PuurGezond gewichtsconsulent, Coach emotie eten, Natuurvoedingsconsulent, Coach voeding in de overgang
Gedragsverandering: Mindful Based Cognitieve therapeut, Acceptance en Commitment therapeut