Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Zelf je bloeddruk verlagen

Een ongezonde leefstijl (ongezond eten,te veel zout, te weinig groente, te veel alcohol, te veel calorieën, overgewicht, weinig bewegen, veel stress en roken) kan nadelig voor je bloeddruk zijn.

Leefstijlaanpassing moet eigenlijk de eerste stap zijn als je je bloeddruk wilt verlagen. Je leefstijl beïnvloedt namelijk vele factoren tegelijk die samen de hoogte van je bloeddruk bepalen.
Maar de praktijk is vaak anders: medicijnen zijn snel voorgeschreven, terwijl veranderen van je leefstijl tijd kost!

Wil je meer weten? Kom dan naar de informatieavond over Hart- en vaatziekten en Voeding. Deze lezing gaat over het verbeteren van je leefstijl. Dat heeft een ander effect dan alleen het gebruik van medicijnen, die vaak alleen de symptomen bestrijden en die soms vervelende bijwerkingen veroorzaken.

Een gezondere leefstijl is goed voor alle onderdelen van je lijf. Je zult je energieker vallen, je gaat afvallen en je humeur, je stoelgang en huid kunnen verbeteren.

Heb je belangstelling voor deze lezing (donderdag 31 oktober 19.30-21.00 uur) en/of coaching dan kun je je daar voor aanmelden via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553. De kosten voor de lezing bedragen €12,50 incl. koffie/thee en een kleine proeverij.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Health Coaching voor een gezonde leefstijl (voeding, sport, mindset & mindfulness en ontspanning)

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren