Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Total Balance voor Body & Mind

Wat zou je lichaam je vertellen als je de tijd zou nemen om te luisteren?

In deze les combineren we Tai Chi, Pilates, Yoga, Mindfulness en ontspanningstechnieken met elkaar, die je inzicht geven in wat je lichaam je vertelt als je inderdaad de tijd neemt om te luisteren.

Er is ruim aandacht voor het losmaken van schouders, nek en rug, de probleem gebieden waar spanning nogal eens gaat zitten. In deze les worden verschillende houdingen en of oefeningen afgewisseld met ontspanningstechnieken en uiteindelijk tegen het einde van de les werken we naar volledige ontspanning.

Ben je op zoek naar rust, aandacht en een stukje bewustwording, dan is deze Body & Mind les het moment om je batterij weer even helemaal op te laden.

 

Wanneer zijn de lessen?

Woensdag: 20.15 – 21.15

Vrijdag: 09.15 – 10.15

 

Voordelen van Small Group lessen:

Je traint  in groepsverband met maximaal 6 personen

Je staat onder begeleiding van een ervaren personal trainer en krijgt meer persoonlijke aandacht

Je kunt trainen op verschillende (beginners tot gevorderden) niveaus en aangepast niveau bij specifieke klachten

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren