Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Body & Mind les met extra aandacht voor nek, schouders en rug.


Extra les op maandagavond 18.30-19.30 uur

Te veel zitten, een verkeerde lichaamshouding, te weinig bewegen, spanningen, emoties en stress zorgen dat lichaamsdelen ‘vast gaan zitten’, waardoor allerlei klachten ontstaan, met name in deze lichaamsdelen.

In deze les doen we diverse oefeningen om nek, schouders en rug te ontspannen en los te maken. Met behulp van verschillende bewegingen worden nek, rug en schouders zacht en soepel gemaakt en de gewrichten geopend. Omdat we langzaam, zacht en met aandacht bewegen, kan er niets geforceerd worden.

Het zijn Small Group lessen (max. 4-5 pers.), zodat ik iedereen met specifieke klachten extra aandacht kan geven en goed kan begeleiden. De Body & Mind lessen zijn op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur en op woensdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur (=vol)

Wil je het ook een keer proberen, meld je dan aan voor een proefles op maandagavond. Een proefles is altijd gratis! Opgeven kan via mail (info@personalhealthcoach.nl) of telefoon (06 386 5555 3).

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl: sport, Mindset & Mindfulness, voeding en ontspanning.

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren