Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Total Balance voor Body & Mind

Ik geef Small Group lessen Total Balance voor Body & Mind.

Bij deze lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar continu af, wat bijdraagt aan de balans tussen lichaam en geest.
Een workout met elementen van yoga, Pilates en Tai Chi. Het brengt je lichaam in balans en verbetert je lichaamshouding en flexibiliteit.
Met meditatie volg je ademhaling, observeer je je gedachten en kom je weer in het ‘hier en nu’. Dit leidt tot minder stress en helpt je bij het loslaten van negatieve gedachten.

Deze lessen zijn op woensdagavond (20.15-21.15 uur) en vrijdagochtend (09.15-10.30) en geschikt voor iedereen die zich meer in balans wil voelen en beter om wil gaan met de drukte en stress van alle dag.

Heb je belangstelling en wil je het een keer proberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Health Coaching voor een gezonde leefstijl:
Voeding - Sport - Mindfulness & Mindset - Ontspanning
Appingedam

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren