Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Kies voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit.

Hebben jullie dat ook, dat je eerste kop koffie van de dag het allerlekkerste smaakt? Dat je al minder geniet van je tweede kop kop koffie? Daarom neem ik altijd een mok koffie en kan zo extra lang genieten van mijn koffie. De tweede mok koffie drink ik meestal niet eens helemaal leeg, omdat het me al veel minder smaakt.

Ik neem nu koffie als voorbeeld, maar het kan natuurlijk ook wat anders zijn. Neem bijvoorbeeld een chocoladebonbon of een chipje: hoe lekker kan de eerste smaken! Vaak blijf je daarna dooreten maar PROEF je dan nog wel WAT je eet en HOE het SMAAKT? De kans is groot dat je je gaat overeten, zonder echt meer te genieten.

Ik ben nu bezig met het opzetten van een cursus over 'ETEN MET AANDACHT' en ga daar in januari 2019 mee starten. Deze cursus is vooral bedoeld voor diegenen die vaak overeten (onbewust, door stress, door onrust, .... .) en daardoor al jaren lijnen zonder blijvend resultaat. 

Je krijgt tijdens deze cursus informatie over aandachtig eten maar ook veel praktische oefeningen. Deze curus kan in groepsverband maar ook individueel gevolgd worden. Heb je interesse, stuur me dan via 'Contact' een berichtje en dan houd ik je op de hoogte.

Leer bewust omgaan met eten, kies wat bij jou past en geniet ervan!

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren