Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Met de PuurGezond methode eet je niet minder, maar juist meer! 

Je eet veel meer groenten.
Met PuurGezond promoot ik ruime porties groente, zowel bij de lunch als het avondeten. Minstens 300 tot 400 gram per dag! Groenten zijn een supergoede leverancier van voedingstoffen, zoals vitamines, mineralen, bioactieve stoffen en vezels. Je krijgt heel veel tips om je dagen groener te maken (en rood, en oranje, en geel, en paars, en wit, want groenten komen in alle kleuren).

Deze ratatouille is een van mijn lievelingsrecepten. Ik heb het gisteren nog gemaakt. Ideaal als je aan het eind van de week restjes groente over hebt.
Heerlijk gestoofde groenten met mediterrane kruiden, die passen bij elke maaltijd. Ik maak er altijd een ruime portie van, want de volgende dag combineer ik het met een roerei. Lekker voor de lunch.

Wil je ook graag méér en gezond(er)eten en lekker in je vel zitten?
Genieten van puur eten met veel smaak, veel gezonde stoffen en veel verzadiging en ook afslanken?

Kies dan voor PuurGezond half jaar voedingsbegeleiding. Persoonlijke begeleiding inclusief intake en 8 voedingsconsulten. Door de tijd te nemen om af te vallen vergroot je de kans dat je de kilo’s er ook echt voorgoed afhoudt.

Aanmelden of meer weten? Mail info@personalhealthcoach.nl of bel 06-38655553.

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl:
PuurGezond en natuurvoeding consulent, afslankconsulent, coach emotie-eten, coach voeding in de overgang, coach voeding voor ouderen

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren