Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

EET VOORAL VERS VOEDSEL.

We kunnen het beste voeding eten dat zo vers, puur en levend mogelijk is.

Een nuttige vuistregel hierbij is: ‘Als het kan bederven, alleen eten als het vers is. Als het niet kan bederven, niet eten’

Deze Chinese wijsheid is een waarheid als een koe. Want als ik vlees wil eten, moet ik redelijk snel zijn. Vlees blijft tenslotte maar een paar dagen goed in de koelkast. Ook producten als fruit, groenten, melk, brood, vis en verse kruiden gaan vroeg of laat rotten. Allemaal producten die puur en redelijk onbewerkt zijn.

Hoe anders zijn de producten uit de voedingsindustrie. Die zijn oneindig houdbaar. Een pak cornflakes gaat mee tot in de eeuwigheid, net zoals chips, koekjes en potten mayonaise. Dat lukt alleen door toevoeging van conserveermiddelen, vet, suiker en zout. 

Dan liever de verse, pure, "levende" producten. Toch maar wat vaker boodschappen doen dan!!!

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coach
Gewichtsconsulent, Natuurvoedingsconsulent, Coach voeding in de overgang en Coach emotie-eten.

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren