Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Aan je gezondheid werken? Pas je leefstijl aan!

Gewoontegedrag
Jouw leefstijl bestaat voor het overgrote deel uit gewoontes. Vaak onbewuste keuzes die je op de automatische piloot maakt.
Heel veel van die gewoontes hebben invloed op jouw gezondheid. Je hebt meestal een aantal slechte gewoonten die niet goed voor je zijn.

Ruil slechte gewoontes in voor nieuwe gewoontes
Die gewoontes zijn best te veranderen als je wilt. Om met een gewoonte te breken, moet je deze door een nieuwe gewoonte vervangen. Zonder nieuwe gewoontes verval je makkelijk terug in je oude gewoontes.

Stel concrete doelen en verander je gedrag
Met het ontwikkelen van nieuwe gewoontes kun je je gedrag veranderen en daardoor jouw doelen voor een gezondere leefstijl bereiken.

Met de juiste aanpak en mindset gaat je dat lukken!

Ik kan je als Personal Health Coach daarbij helpen.
Meer weten? Bel (06-386 5555 3) of mail (info@personalhealthcoach.nl) voor het maken van een gratis kennismaking- en informatiegesprek.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl:
Voeding – Sport – Ontspanning – Mindset

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren