Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

NU Gezond en Puur eten

NU GEZOND ETEN vermindert risico op o.a. diabetes type 2.

Een voedingspatroon met meer onbewerkte producten, meer groente en fruit en minders suiker en koolhydraten verbetert je gezondheid.
Als je geen diabetes en/of hart- en vaatziekten hebt, dan denk je al gauw dat het zo’n vaart niet zal lopen. Dat is eventueel later pas, véél later. Bovendien gaat het maar om een kans om ziek te worden. Voor hetzelfde geld blijf je gewoon gezond, toch?
Waarom zou je het dus eigenlijk doen? Omdat het juist ook op de korte termijn zoveel voordelen biedt. Gezond eten kan je dagelijks leven behoorlijk verbeteren.
Het zal gemakkelijker worden om wat af te vallen of om je gewicht op peil te houden. Niet meer balen op de weegschaal, hoeveel is je dat waard?
Gezonder eten levert je veel energie. Geen dipjes meer, die je weg "moet" eten met snacks en snoep.
Gezonder eten levert je meer vitamines en mineralen, stoffen die je lichaam net wat soepeler laten werken. Gezond voor je botten, spieren, bloeddruk, cholesterol: alles eigenlijk.
Je wordt mooier van puur en gezond eten. Je teint verbetert, je haren en nagels worden mooier. Je zit letterlijk beter in je vel.
GEZOND ETEN MERK JE NU!

Wil je meer weten? Kom dan naar de informatieavond over Diabetes type 2 en Voeding.
Heb je belangstelling voor de lezing (donderdag 26 september 19.30-21.00 uur) en/of coaching dan kun je je daar voor aanmelden via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553. De kosten bedragen €12,50 incl. koffie en thee.

Je bent ook van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend informatie- en kennismakingsgesprek.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Health Coaching voor een gezonde leefstijl (voeding, sport, mindset en ontspanning)

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren