Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Gezonde voeding voor je gezondheid

Gezonde voeding is een goede (lange termijn) investering voor je gezondheid. Zo min mogelijke bewerkte voeding is ook belangrijk voor een goede weerstand.


Maar ook is het belangrijk om voldoende te slapen, genoeg water te drinken, voldoende te bewegen en rust in te plannen als je stress ervaart.


Waarschijnlijk weet je dit allemaal wel, maar vind je het moeilijk om met al die informatie de juiste stappen te zetten en/of vind je het moeilijk om dit lang vol te houden.


Mensen zijn gewoontedieren en daarom is het zo lastig om “slechte” gewoonten af te leren. Met de juiste begeleiding en een persoonlijke aanpak (in jouw tempo en rekening houdend met jouw persoonlijke situatie) gaat je dit lukken.

Ik heb weer een nieuwe doos met cursusmateriaal ontvangen en kan ook jou op weg helpen naar een puur voedingspatroon, een gezonde leefstijl en een goede weerstand.

Wil je meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl:
Voeding - Sport - Mindset - Ontspanning

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren