Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Hart- en vaatziekten zijn welvaartsziekten.

Dat leefstijl van invloed is op de gezondheid is geen verrassing, maar het effect van gedrag op hart- en vaatziekten is wel héél erg groot. Zo'n tachtig procent van alle hart- en vaatziekten kan voorkomen worden door gezond te leven, zo blijkt uit studies van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Dit betekent dat de ziekte veroorzaakt, of voorkomen kan worden door de manier waarop je leeft. Mensen die gezond leven, (o.a. voldoende bewegen, gezond eten, niet roken en matig gebruik van alcohol) hebben een kleinere kans op het krijgen van hart en vaatziekten.

Verander je leefstijl en verklein daardoor je risico's op hart- en vaatziekten.

Ik geef hierover een lezing 'Hart- en vaatziekten? Maak jezelf beter'.

Heb je belangstelling voor deze lezing (donderdag 31 oktober 19.30-21.00 uur) dan kun je je daar voor aanmelden via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553. De kosten voor de lezing bedragen €12,50 incl. koffie/thee en een kleine proeverij.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Health Coaching voor een gezonde leefstijl (voeding, sport, mindset & mindfulness en ontspanning)

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren