Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ga naar buiten en beweeg!

De herfst is niet alleen het seizoen van de vallende blaadjes, dalende temperaturen en kortere dagen. Deze tijd van het jaar voelen veel mensen zich ook vaak moe en futloos.
GA NAAR BUITEN
Ons leven speelt zich meer en meer binnen af. Het gevaar is dat je hierdoor te weinig daglicht ziet, waardoor je je lusteloos voelt en meer moeite hebt met in- of doorslapen.
BLIJF IN BEWEGING
Met een dekentje en een goede serie op de bank liggen, is in deze donkere maanden héél verleidelijk. Zorg voor de juiste balans tussen in- en ontspanning. Voldoende bewegen geeft namelijk energie.
HEFSTBOOTCAMP
Ben je van de smoesjes als: ‘Het is zo koud buiten’ en ‘Het regent non-stop’ of heb je 'een stok achter de deur' nodig, meld je dan aan voor onze bootcamp, er zijn vier trainingen (ochtend en avond) per week. Weer of geen weer!

En kijk eens naar deze mooie foto die gemaakt is tijdens een zaterdagochtend bootcamp training. Dat is toch genieten. Beter kun je je weekend niet beginnen!

Doe een keer met ons mee en meld je aan voor een gratis proefles (op maandagavond, woensdagochtend en woensdagavond of zaterdagochtend).

Met sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coach
Health coaching voor een gezonde leefstijl
Voeding - Sport - Mindset & Mindfulnes - Ontspanning

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren