Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Voeding als medicijn

Door ongezonde voeding en een ongezonde leefstijl neemt de kans op overgewicht, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten toe. Bij klachten worden er vaak pillen als medicijn voorgeschreven en word er te weinig naar leefstijl en voeding gekeken. Door een andere manier van eten en leven kun je je gezondheid sterk verbeteren, medicatie afbouwen, afvallen en jezelf energieker voelen

 Als Personal Health Coach kan ik je hierbij helpen. Ik ben als professional aangesloten bij PuurGezond en ik kan je met het pakket 'PuurGezond! Slank in 8 stappen' begeleiden naar een puur en gezond eetpatroon en een gezonde leefstijl.

Wat houdt het pakket 'PuurGezond! Slank in 8 stappen' in?
Een uitgebreid intakegesprek (online)
Een analyse van je huidige voedingspatroon
Een werkboek met veel praktische tips en weekmenu’s
8 opdrachtkaarten
8 vervolgconsulten (online +/- 30 min.)

Jouw investering: €225. Jouw resultaat: gezonder, fitter, minder gewicht en meer plezier in eten!
Pakketten mogen in 3 termijnen betaald worden.

Geniet van puur eten met veel smaak, veel gezonde stoffen en veel verzadiging en geef je lichaam de beste voeding die er is!

Aanmelden of meer weten? M: info@personalhealthcoach.nl of T: 06-386 5555 3

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Health Coaching voor een gezonde leefstijl.
Vind je balans in voeding, sporten, mindset én ontspanning.

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren