Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Gezonde leefstijl kan diabetes type 2 omkeren

Informatieavond over Voeding als Medicijn.


Ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes. Daarvan hebben zo’n 250.000 diabetes zonder dat ze het weten.
Per week horen 1200 Nederlanders dat ze diabetes hebben.
Negen op de tien mensen met diabetes hebben diabetes type 2.

Hippocrates, de grondlegger van de westerse geneeskunde, zei het al: "laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding". Gedurende de afgelopen 2300 jaar zijn we daar enigszins vanaf geweken met onze pillenindustrie. Bij klachten worden er vaak pillen als medicijn voorgeschreven en wordt er te weinig naar leefstijl en voeding gekeken.

Ik leg in mijn praktijk in Appingedam uit hoe je met voeding en leefstijl je gezondheid kunt verbeteren.

Als mensen met diabetes type 2 hun leefstijl en voeding verbeteren, dan kunnen ze vaak hun medicatie afbouwen. Door een andere manier van eten en leven kun je je gezondheid sterk verbeteren, afvallen en en jezelf energieker voelen.

Met deze lezing laat ik je zien welke stappen daarvoor nodig zijn.

Reserveren kan via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553.
De kosten bedragen €12,50 incl. koffie en thee.

Wie na de presentatie aan de slag wil met het verbeteren van de leefstijl en voeding, kan bij mij terecht voor individuele begeleiding of een groepscursus.

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren