Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Power Flow Yoga

Dit keer gaan we Power Flow Yoga doen. Het is een dynamische yogastijl. We oefenen in een actief tempo en in een continue flow.
Doordat we tijdens deze les in beweging blijven en dat in combinatie met de Ujjayi ademhaling zorgt er voor dat de kou geen grip op ons krijgt.
Deze ademhalingstechniek verhoogt de concentratie, verwarmt het lichaam, verhoogt het zuurstofniveau in je bloed en je spieren verzuren minder snel.

In deze periode zit je veel meer binnen en dan is het juist lekker om in ieder geval een uurtje buiten te bewegen. De kou zal geen probleem zijn, daar kan je je op kleden. Lekker bewegen en het inademen van frisse lucht zal je goed doen en de rest van de dag zal je je heerlijk voelen!

Aanmelden kan via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553. Kosten €10,00.

Namasté,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coach

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren