Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Yoga in de natuur

Ik heb het afgelopen jaar maandelijks op zondagochtend een yogales in het bospark Ekenstein gegeven.

Deze lessen waren heel afwisselend, o.a. flowyoga, wandelyoga, yoga voor nek & schouders, thai chi en yogalates, zodat iedereen verschillende vormen van bewegen en ontspannen kon ervaren.

Ik ga ook dit jaar weer een aantal yogalessen geven in het park van landgoed Ekenstein in Appingedam. Deze yogalessen zijn op zondagochtend van 09.30 uur tot 10.45 uur.

Wil je ook genieten van de buitenyoga die je in contact brengt met de rust en stilte van de natuur? Meld je dan aan via facebook of email: info@personalhealthcoach.nl

Ervaring met yoga is niet nodig. Iedereen kan meedoen. De kosten hiervoor bedragen €10,-- per les.

Afhankelijk van de weersomstandigheden plan ik maandelijks een yogales. Op buienradar houd ik in de gaten wanneer het weer geschikt is in deze maanden. Actuele berichtgeving over deze buitenlessen verloopt via whatsapp/facebook/email.

Namasté,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Health Coaching voor een gezonde leefstijl: sport,mindset & mindfulness en ontspanning.

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren