Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Gezond eten, meer bewegen maar ook extra aandacht voor je geest is belangrijk.

Misschien zijn jouw dagen ook altijd gevuld met alles wat er bij huisgenote, moeder, collega, vriendin, familielid, etc. komt kijken en loopt je hoofd soms totaal over.

Wat is er dan fijner om wekelijks een Total Balance les voor Body & Mind te volgen. Een persoonlijke time-out en genieten van bewegingen uit yoga, tai chi, pilates en yoga. Op het eind van iedere les is er een ontspanningsoefening of meditatie.

In januari ga ik 2 Small Group lessen geven: 1 les op vrijdagochtend om 09.15 uur voor als je het fijn vindt om de ochtend ontspannen te beginnen en 1 les op woensdagavond om 20.15 uur voor als je juist je dag ontspannen wilt afsluiten.
Meld je aan voor een gratis proefles en vermeld of je dan woensdagavond of vrijdagochtend wilt meedoen.

Ik hoop je snel te zien!

Met sportieve en gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach
Health Coaching voor een gezonde leefstijl : sport, mindset & mindfulness, ontspanning en voeding.

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren