Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Alleen klassieke voedingsadviezen geven is niet voldoende

Vaak wordt er bij de begeleiding alleen klassieke voedingsadviezen gegeven en wordt de aandacht voor de psychologische factoren vergeten. Veel mensen die een dieet volgen en afvallen, komen daarna weer aan.

Wanneer je psychologie integreert in de begeleiding, boek je veel meer resultaat. Door ook je gedachten en gedrag te veranderen kun je je gezondere leefstijl volhouden.

 

In mijn voedingspraktijk merkte ik ook dat alleen het geven van voedingsadviezen vaak niet voldoende was. Het is best ingewikkeld om je aan de goede raad te houden.

Daarom heb ik naast diverse voedingscursussen ook cursussen op het gebied van gedragstherapie gevolgd.

Ik geef nu niet alleen voedingsadviezen, maar coach ook bij het toepassen van deze adviezen en het psychologische aspect van afvallen en op gewicht blijven. Bij mijn coaching gebruik ik ACT (Acceptance and Commitment Training) en Mindfulness. Deze methoden worden veel gebruikt bij veranderingsprocessen. Je bent immers pas in staat, iets aan je gedrag ten opzichte van voeding, te veranderen als je je er bewust van bent.

Door middel van intensieve persoonlijke coaching, werken we toe naar gedragsverandering, zodat je niet alleen je streefgewicht behaalt, maar het ook weet te behouden.

Wil je meer weten over persoonlijke coaching? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismaking- en informatiegesprek via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553.

 

Met gezonde groet,

Gerda Kamphuis, Personal Health Coach

Voeding: afslankconsulent, coach emotie-eten, PuurGezond en natuurvoeding consulent

Gedrag en mindset: mindfulness cognitieve therapeut, acceptatie en commitment therapeut

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren